Ideer til julehyggen

Selvom vi ikke er meget for at snakke om Jul allerede, da vi kun er i slutningen af oktober, så indrømmer vi gerne at der alligevel ikke er så lang tid til igen – derfor ville det være oplagt at give sig i kast med nogle nemme syprojekter, som man kan bruge til jul. Så kan man gå og nyde dem, når december kommer og ikke have dét at tænke på også. Så er der mere tid til julebagning og julekalender.Selvom vi ikke er meget for at snakke om Jul allerede, da vi kun er i slutningen af oktober, så indrømmer vi gerne at der alligevel ikke er så lang tid til igen – derfor ville det være oplagt at give sig i kast med nogle nemme syprojekter, som man kan bruge til jul. Så kan man gå og nyde dem, når december kommer og ikke have dét at tænke på også. Så er der mere tid til julebagning og julekalender.

Her er et par forslag til, hvad man kunne lave:

⦁ Julepynt, såsom stjerner og hjerter


Vi, og andre, anbefaler at man anvender filt. Det kommer i et hav af farver, trevler ikke og en nål kommer nemt igennem. Som det kan ses på billedet, så er det virkelig simpelt at lave disse former for pynt. Vi bruger ikke selv mønstre, men laver bare skabeloner i hånden. Man kan selvfølgelig godt bruge et mønster, hvis man har lyst. Men vi tænker at de små ville synes det kunne være sjovt at tegne mønstre selv. Så får man også noget helt unikt.

⦁ Nissehuer og julesokker

Vi tænker også at det ville være super hyggeligt at lave nissehuer og julesokker selv. Disse kan vi godt forstå, hvis man vil bruge mønstre til, det gør vi nemlig også selv. Heldigvis, så lægger der massere af gratis mønstre på internettet. Vi har fundet et på en nissehue og julesok på Stof og Stils hjemmeside. Der kan man også få inspiration til valg af stof og farver. Med huer og sokker ville det især være ideelt at sætte navnelapper , eller ‘lavet af’ lapper i. Det kunne for eksempelt være sødt, hvis man giver noget i gave – så bliver den endnu mere personlig. Det er vi sikker på at venner og familie ville synes er så fint – vi ville i hvert fald ikke have noget imod sådan en gave!